Day Tour in Ohrid North Macedonia

Sale!

Day Tour in Ohrid North Macedonia 180 Euro *

vizite ne qytetin  e Ohrid , pjese e trashgimise kulturore te UNESCO prej vitit 1980. nisja nga Hoteli ne oren 8.00 dhe udhetimi kryhet nepermjet ligines se Shkumbimit qe eshte edhe rruga e vjeter romake Egnatia e cila lidhte dy qendrat e perandorise se Romes dhe Konstandinopojes. mberritje rreth ores 12.00 dhe vizita ne lagjen tradicionale si edhe kalane e qytetit. me pas dreka ne restorantet tipike buze liqenit te Ohrit i cili eshte edhe liqeni me i vjeter ne Europe dhe nje nder liqenet me te vjeter ne bote. kujdes nevojitet pasaporta apo ID per kalimin e kufirit ne North Macedonia.